Skör tisdag

Last modified date

Comments: 0

Ha aldrig relationer. Gör bara konst.

Skoja.

Ville bara nämna att jag är stipendiat på SITE i Farsta. Idag har jag varit där med de andra stipendiaterna och bl.a. pratat om träning. Tråkig träning, neoliberal träningskropp, ta dansklass, amygdalas läkning av högintensiv konditionsträning, att planera att träna men istället kolla Netflix, att ha tränat cirkelträning en gång, att dansa salsa i vardagsrummet i en kvart, gamla gymnastiksalar i källaren på stora företag, att gå å gymma med polarna, att gilla att springa, att bo vid Gärdet där en kan åka skidor och andra saker, att träna som umgänge, att träna för utseendet och andra grejer.

Tänker på att jag är en person som haft lyxen att ha kunnat ägna massa tid åt utmanande, sinnlig, lekfull, intellektuell fysiskaktivitet, träning. Nu har jag inte den tiden längre och jag saknar det. Det är nog därför jag startat denna bloggen.

kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post comment