Smart dans

Last modified date

Comments: 0

Idag är det fredag och jag och Tjorven är på kontoret. Jag tänker på att dansa, att det är det mitt smartaste. Jag känner mig aldrig så smart som när jag dansar. Såklart inte alltid och såklart inte per automatik, och såklart för att jag gjort just detta så sjukt många timmar av mitt liv. Och jag tycker så mycket om det. Om jag t.ex. som igår går på en dansklass med smarta Zoë Poluch, får lite uppgifter att göra när jag dansar, lyckas veva igång intellekt och kropp och arbeta upp lite momentum så att tänka och göra händer samtidigt och dessutom höjs upp till nästa nivå, fördjupas, komplexifieras eller whatevva, då känner jag mig som mitt bästa, smartaste jag. Då vet jag allt om livet.

Jag vet inte vad jag vill säga med detta. Att jag ska dansa mer om jag vill känna mig smart? Att människor som dansar är smarta? Smartare än andra? Nej såklart, vill inte förespråka nån slags skala av smarthet bland olika discipliner!

Här kommer iaf en liten kontorsdans mest för att kolla hur jag lägger upp filmmaterial här. Den är dock inte så smart.

p.s. Förlåt Zoë, jag tränade min hjärna hela klassen trots att vi skulle göra dance-ing med no to training, performing and choreographing. Det var kört från början för jag det stod i min almanacka i färgen turkos, som betyder träning. hehe d.s

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post comment