Ondskefull träning – ond blogg

Last modified date

Comments: 2

Asså klyschan är ett faktum, har dåligt blogg-samvete! Kära följare (Hej Tove och mamma! ) jag har inte orkat blogga på över en vecka, förlåt. Det beror på fyra anledningar: 1. Jag har varit magsjuk. Det är ej värt att skriva om.. 2. Jag är nån slags hemmafru och omhändertagesperson de 50% jag inte jobbar vilket innebär ca 148 h hemarbete i veckan. Det vill jag inte heller skriva om! 3. Pga de två första anledningarna har jag ej hunnit träna och det betyder ofta att jag mår piss och mitt självförtoende dippar. Vilket leder till 4. Varför ska jag ens blogga om träning? Leder det inte enbart till mer träningshets, utseendefixering och duktig-flickakomplex?

Jag vill ju kämpa för att alla får göra som de vill med sin tid, sitt liv och sin kropp, utan att känna att de pga hur de gör är sämre eller bättre. Jag vill inte att jag skriver nåt eller lägger opp nåt som kanske gör att nån känner att så där borde jag oxå göra/vara. Jag vill inte dela min livspussel-stress (fast den är real). När jag börjar tänka sådär så blir jag låst. Besatt av att göra gott. Eller iaf inte göra ont. Ahhhh men det är väl nyttigt och jag får kämpa på! Tänka efter och lära mig. Jag vill dela min glädje från och entusiasm för att göra saker tillsammans och med kroppen, träning som något som är ett gemensamt görande utan att behöva bli något. Jag vill oxå dela svärtan, poesin och kraften i kroppskonst.

Här kommer några foton från stunder jag mått bra senaste 2 veckorna. Det har mest varit när jag varit ensam och stilla och tänkt. Dock oxå, ej fångat på bild, när jag brottades i lördags!

2 Responses

  1. Do you have any type of suggestions for writing articles?

    That’s where I constantly struggle and I just finish up looking vacant screen for very long time.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post comment