Last modified date

Comments: 0

Vår och rastlösheten kliar. Men allting måste vänta tills jag är frisk. Under tiden längtar jag, och vad är mer vårigt än att längta?

Detta längtar jag efter: springa i skogen, bada i en skogssjö å tvätta av vinterpälsen, cykla, brottas och gå hem trött i vårkvällen, leka utomhus, äta indisk mat å dricka en öl på en uteservering, hänga med kompisar, hjula, dansa ballet, dansa fridans, tänka smarta tankar på rad, känna mig inspirerad, anstränga mig fysiskt och intellektuellt mer än jag pallar och sen ännu lite. Vill överlag pusha mig. Har jobbat mycket med acceptans och inlyssnande och det ska jag fortsätta med. Men vill ut i mina gränsområden å stöka. April är en bra tid för det. Om en inte måste vabba sönder dvs. Utmanande det oxå iofs.

Nu i April vill jag börja med månadens träningstema och Kroppskvinnans träningar! Jag har väldigt många olika kroppspraktiker och tänker formulera och dela dem här. Aprils träningstema är fridans. Eventuellt den bästa träningsformen vi har! Håll utkik efter Kroppskvinnans fridans, inlägg kommer. Hittills har jag dansat lite i köket och på hundpromenaderna. I videon nedan inspirerat av olika insta-trender kring att öva rörlighet. Att testa ledernas rörlighet och isolera olika delar av kroppen är del i många dansstilar, t.ex fridans eller dancehall.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post comment