Last modified date

Comments: 0

Läget just nu: pionerna. Syrenerna och häggen är glömd, liljekonvaljerna känns längesen, jasminen blommat ut söder om stan, nyponrosorna på sista blombladet. Jag plockar in alla i turorning och mediterar dofterna i mitt hem. Och ute.

Det är sommar. Jag jobbar med Kroppskvinnan i studion på SITE och gör fyra gruppträningspass. Dem kommer en kunna göra på Augustifestivalen. Det är härligt att arbeta i en dansstudio igen. Iaf två dagar i veckan i tretimmarspass. Sitter på en kudde framför ett soffbord och gör låtlistor på datorn. Dansar runt. Tänker smart och antecknar frenetiskt. Målar akvarell och ligger på golvet och mediterar över existensen. Behöver köpa ett gäng gymnastikbollar, massa färg och papper, samt ett några riktigt tunga objekt. Men har noll projektpengar så det blir svårt. Kanske får låna.

Springer ute på bl.a. på Högdalstoppen. Springer vilse och springer nya vändor. Är för rastlös. Yogar internet-yoga. Har liten paus i brottningen för måste låta min axel som gjort ont i 6 månader återhämta sig. Känns inte rimligt å ta dubbla ipren efter varje träning å ändå inte kunna sova för smårtan. Hoppas det blir bra. Gör grejer jag tror är bra för axlar, typ hänga, stå lite på händer och olika rörlighets- å styrkeövningar. Saknar att brottas. Är glad för att göra konst!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post comment